DiY for real

Au început să ne placă activităţile DiY (Do it Yourself) pentru că tot vedeam articole pe Facebook despre cât de uşor e şi cât de frumos arată după chestiile făcute. La fel ca multe alte lucruri pe internet, realitatea este destul de departe de adevăr. Începând de la pictatul cănilor cu ojă (o să vă pun poze odată să vedeţi urâţenie:))))))), la făcut chestii din paleţi, totul este orice numai uşor nu.

Când citeşti articolele alea toţi fac să pară că pac – pac, faci una alta şi ţi-a ieşit, din prima chiar. Şi pe lângă asta mai pun şi nişte poze făcute de cineva cu un aparat performant şi Photoshopate la greu, sa strălucească şi să pară glamourous.

De fapt, lucrurile nu stau aşa, iar blogul ăsta îşi propune să arate lucrurile aşa cum sunt: şi cele bune şi cele mai puţin bune, să menţioneze gradul de dificultate şi să pună poze normale. Că aşa ni se pare nouă fair:).

Având deja acest disclaimer, vă prezentăm primul dezastru din seria DiY: dinozaurul/şopârlă:)))))

Dinozaur

Este ceva de care nu poate fi definit în cuvinte, sau poate ar putea (hidos, urât, oribil:)))))))), însă lui David i-a plăcut foarte mult. E perna lui preferată pentru că am făcut-o împreună, m-a ajutat să pun acele de marcare, a apăsat pe pedala de la maşina de cusut, a umplut cu puf etc). Mi-a şi mulţumit :)))))))))

Aşa că, na, câteodată mai dai şi rateuri, important e să le faci cu picii şi să îi implici şi să nu ai aşteptări prea mari:)))))). DiY for real!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website